Tentang Kami

ngudag kualitas anu pangsaéna

Hangzhou Tieliu Vacuum Booster Manufacturing Co., Ltd. Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman produksi.

Perusahaan nutupan legana 6000 méter pasagi. Kalayan langkung ti 20 tulang tonggong téknis sareng langkung ti 100 karyawan, dina sumanget kaikhlas sareng pragmatisme, inovasi, casting investasi sareng bade global, perusahaan teras-terasan nuturkeun prinsip anu berorientasi pelanggan, narékahan pikeun ningkatkeun kualitas téknis sareng bisnis karyawan, teras-terasan ningkatkeun sistem kualitas, teras-terasan ningkatkeun kualitas produk sareng kualitas jasa, sareng ngiringan kompetisi pasar.

  • dv

Produk